Απολογισμός 4ης συνάντησης των μελών και φίλων του Δικτύου

Κατεβάστε τον απολογισμό της συνάντησηςΗ συνάντησή μας στις 23 Μαϊου ίσως ήταν αυτή στην οποία άρχισαν, περισσότερο από κάθε άλλη, να φαίνονται οι σπόροι ενός κοινοτικού κλίματος.

Στον πανέμορφο χώρο του Impact Hub στου Ψυρρή, η Μαρία Σκόρδιαλου, μέλος του δικτύου μας, συντόνισε και διευκόλυνε τη ροή των συζητήσεων που εκτυλίχθηκαν τις δυο ώρες που περάσαμε μαζί.

Την όλη ροή τη συνάντησης μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ (Ευχαριστούμε την Σέβη Χόνδρου για τον κόπο της).

Στη συνάντηση συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, η δημιουργία ομάδας επικοινωνίας για τη χάραξη της στρατηγικής ανάπτυξης του δικτύου, η δημιουργία forum των μελών, το ενδεχόμενο να να αρχίσει να ενεργοποιείται ο εθελοντικός τομέας κ.α.

Με αυτή την αφετηρία, η συντονιστική μας ομάδα σκεφτήκαμε να απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση σε όλα τα μέλη μας που θα ήθελανΚατεβάστε τον απολογισμό της συνάντησης να βοηθήσουν, να βρεθούμε σε μια συνάντηση, όχι πλέον γνωριμίας, αλλά ανάληψης πρωτοβουλιών για όσα συζητήσαμε. Μπορείτε να το φανταστείτε σαν μια “ευρύτερη συντονιστική ομάδα”.Κατεβάστε τον απολογισμό της συνάντησης

Η ημερομηνία συνάντησης θα καθοριστεί αφού επικοινωνήσουμε με όλους τους ενδιαφερόμενους για να δούμε πότε μας εξυπηρετεί καλύτερα. Όποιος ενδιαφέρεται να συμετάσχει παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Δημήτρη Μουρούλη (210-6711510, 697-3205032), τη Χαραλαμπία Μπολέτη (210-7213015, 694-2559399) ή τον Μάρκο Περράκη (210-6010552, 694-5348787) μέχρι την ερχόμενη Κυριακή 6 Απριλίου.

Να είστε όλοι καλά!

Φιλικά,
H συντονιστική ομάδα του Εναλλακτικού Δίκτύου Ανταλλαγών Free Economy.

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη

Αφήστε μια απάντηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένος στον ιστότοπο για να αφήσετε σχόλιο.

s2Member®