Οι Εταίροι του Εναλλατικού Δικτύου

Το Εναλλακτικό Δίκτυο Ανταλλαγών Free Economy δημιουργήθηκε από το Εναλλακτικό Δίκτυο που είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία.

Οι εταίροι του Εναλλακτικού Δικτύου:

Δημήτρης ΜουρούληςΟ Δημήτρης Μουρούλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Σπούδασε φυσική πανεπιστήμιο της Αθήνας και έκανε μεταπτυχιακό (ΜSc) στον τομέα «Φυσικών επιστημών, τεχνολογίας και περιβάλλοντος» του ΠΤΔΕ, παίρνοντας ως κατεύθυνση την επιστημολογία και τις ερμηνείες της κβαντομηχανικής θεωρίας. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον σχεδιασμό τεχνολογιών της πληροφορίας (ιστοτόπων κ.α.) καθώς και παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Χαραλαμπία Μπολέτη

H Χαραλαμπία Μπολέτη γεννήθηκε στην Τρίπολη και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Σπούδασε Χημικός στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στη Βιοχημεία (MSc) και την Κυτταρική Βιολογία (PhD και μεταδιδακτορικά) σε Πανεπιστήμια και Ερευνητικά κέντρα του Καναδά (Πανεπιστήμιο της Alberta) και της Ευρώπης (ΕMBL/Πανεπιστήμιο Χαϊδελβέργης και Ινστιτούτο Παστέρ στο Παρίσι). Από το 2002 εργάζεται ως ερευνήτρια στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ στην Αθήνα σε θέματα Βιοΐατρικής έρευνας.

Γιάννης Μουρούλης

O Γιάννης Μουρούλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (ΜSc) στα πληροφοριακά συστήματα από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται στη Nokia Siemens Networks ως Product Manager και διαχειρίζεται τα Sales and Marketing θέματα για τα προϊόντα για τα οποία είναι υπεύθυνος με πάνω από 100 πελάτες παγκοσμίως μεταξύ των οποίων AT&T, China Telecom, Orange, and Vodafone Group.

Οφείλουμε να αναφέρουμε ότι Εναλλακτικό Δίκτυο πλαισιώνεται και ενισχύεται από μια ευρύτερη ομάδα ανθρώπων. Ιδιαίτερη αναφορά θέλουμε να κάνουμε στον φίλο Σπύρο Χιόνη (δικηγόρο) του οποίου η συμβολή υπήρξε σημαντική. Μπορείτε να μάθετε πώς ξεκίνησε η προσπάθεια εδώ.

Δείτε περισσότερα στον στόχο του δικτύου, τις συχνές ερωτήσεις ή τους κανόνες λειτουργίας.
Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο εδώ (pdf).

s2Member®