Χριστουγεννιάτικο newsletter μελών

Aγαπητοί φίλοι,

sinantisiστο κλείσιμο του 2015 θα θέλαμε να σας στείλουμε τις καλύτερες ευχές μας για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και για την καινούργια Χρονιά που σε λίγες μέρες θα ανατείλει. Ας είναι αυτή η Χρονιά μια χρονιά ειρήνης, αγάπης, αλληλεγγύης και νέων ελπιδοφόρων ξεκινημάτων για όλους. Το παλιό τελειώνει, το καινούργιο όπου νά’ναι θα φανεί!

Ως ένα δίκτυο που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την αλληλεγγύη ανάμεσα στα μέλη του, το εγχείρημά μας είναι ένα πολύτιμο σημείο αναφοράς. Είναι λίγοι αυτοί που κάνουν σηματικό αριθμό συναλλαγών, ωστόσο η αξία του δικτύου δεν είναι αποκλειστικά οικονομική. Έχει αξία και σε συμβολικό και ανθρώπινο επίπεδο, ως μια ομάδα ανθρώπων που μπορούν να σκέφτονται και να ενεργούν διαφορετικά.

Για το λόγο αυτό τα μέλη της συντονιστικής ομάδας φροντίζουν να συνεχίζεται αυτή η προσπάθεια. Υπενθυμίζουε ότι η συντονιστική ομάδα είναι ανοιχτή σε νέο αίμα, για όποια από τα μέλη μας θέλουν να συμμετέχουν πιό ενεργά. Περισσότερο από οτιδήποτε, είναι η παρέα ανθρώπων που δίνει ζωή στο δίκτυό μας.

giorgosΜερικά από τα highlights αυτής της χρονιάς ήταν η δημοσιότητα που δόθηκε στο δίκτυό μας από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, όπως έγινε στη Φιλανδία, τη Γαλλία και τους Times της Νέας Υόρκης (δείτε από τη μέση του άρθρου). (Ο ηλεκτρολόγος μας κ Γιώργος Καζιάνης δήλωσε χαριτολογώντας ότι μετά την συνέντευξη που έδωσε στους Times, απαξιώνει πλέον να δίνει άλλες συνεντεύξεις σε ανταποκριτές εντός του ηλιακού μας συστήματος). Επίσης επικοινώνησαν μαζί μας άτομα από το εξωτερικό που ζήτησαν να γίνουν μέλη μας (δείτε το γράμμα της Francoise από την Γαλλία).

Σας ενημερώνουμε ότι προστέθηκαν στο δίκτυό μας νέα μέλη που προσφέρουν ελαιόλαδο, φυσικοθεραπεία, catering, υπηρεσίες διαμεσολάβησης και Studio στην Πάτμο. Μπορεί να σας ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες τους.

Τα εναλλακτικά δίκτυα αναγνωρισμένα αποτελούν φορείς ανάπτυξης των τοπικών οικονομιών, της παραγωγής και της απασχόλησης και όχι μόνο σε περιόδους κρίσης. Δείτε και το άρθρο του ειδικού σε εναλλακτικά νομίσματα ThomasGreco που μεταφράστηκε από το μέλος μας Ελένη Θάνου και δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο ThePressProject.gr

Ευχόμαστε τη νέα χρονιά να υπάρξει μεγλύτερη κινητικότητα και αξιοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρονται. Περιμένουμε προτάσεις σας για βελτίωση της λειτουργίες και δράσεις που θα θέλατε να συμμετέχετε.

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμπαράσταση, τη συμμετοχή και την ανατροφοδότηση που έχετε προσφέρει.

Φιλικά,
H συντονιστική ομάδα του Εναλλακτικού Δίκτύου Ανταλλαγών Free Economy.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Best Writing Service - 31/01/2017

    Best Writing Service

    Get an expert academic writing assistance! We can write any post on any subject within the tightest deadline.

  2. Get your documents written perfectly - 01/07/2017

    Best Editing Service

    The amount of written content has been growing exponentially recently, and it’s no wonder. For students, writing is an inseparable part of college and university assignments; for businesses, online publishing is a way to reach customers. The need for…

Αφήστε μια απάντηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένος στον ιστότοπο για να αφήσετε σχόλιο.

s2Member®