Σχετικά με το δίκτυο: Ποιοι είμαστε

Το Εναλλακτικό Δίκτυο Ανταλλαγών Free Economy δημιουργήθηκε από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Εναλλακτικό Δίκτυο. Το Εναλλακτικό Δίκτυο έχει ως σκοπό την καλλιέργεια της αλληλεγγύης, της δημιουργικότητας και της υποστήριξης υλικής και ηθικής μεταξύ των μελών της ελληνικής κοινωνίας. Μπορείτε να κατεβάσετε το ενημερωτικό φυλλάδιο (pdf).

Σημειώνουμε ότι το Εναλλακτικό Δίκτυο εκτός και από την κοινότητα συναλλαγών χωρίς χρήματα (που εξυπηρετείται σε αυτόν τον ιστότοπο), συντονίζει και τομέα εθελοντισμού.

Η συντονιστική ομάδα του Εναλλακτικού Δικτύου Ανταλλαγών Free Economy:

Δημήτρης ΜουρούληςΟ Δημήτρης Μουρούλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Σπούδασε φυσική πανεπιστήμιο της Αθήνας και έκανε μεταπτυχιακό (ΜSc) στον τομέα «Φυσικών επιστημών, τεχνολογίας και περιβάλλοντος» του ΠΤΔΕ, παίρνοντας ως κατεύθυνση την επιστημολογία και τις ερμηνείες της κβαντομηχανικής θεωρίας. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον σχεδιασμό τεχνολογιών της πληροφορίας (ιστοτόπων κ.α.) καθώς και παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Χαραλαμπία Μπολέτη

H Χαραλαμπία Μπολέτη γεννήθηκε στην Τρίπολη και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Σπούδασε Χημικός στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στη Βιοχημεία (MSc) και την Κυτταρική Βιολογία (PhD και μεταδιδακτορικά) σε Πανεπιστήμια και Ερευνητικά κέντρα του Καναδά (Πανεπιστήμιο της Alberta) και της Ευρώπης (ΕMBL/Πανεπιστήμιο Χαϊδελβέργης και Ινστιτούτο Παστέρ στο Παρίσι). Από το 2002 εργάζεται ως ερευνήτρια στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ στην Αθήνα σε θέματα Βιοΐατρικής έρευνας.

Ελένη Θάνου

H Ελένη Θάνου Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ όπου έλαβε Διδακτορικό δίπλωμα από το Clark University. Εργάστηκε πολλά χρόνια σαν στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα ( Citibank, Reuters Hellas, Χρηματιστήριο Παραγώγων, σύμβουλος και αντιπρόσωπος της GL TRADE ) ενώ από το 2001 έχει στραφεί στην Εκπαίδευση. Συγκεκριμένα διδάσκει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Τραπεζική» του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου και στο ΤΕΙ Αθήνας.

Μάρκος Περράκης

O Μάρκος Περράκης είναι σύμβουλος και εκπαιδευτής για άτομα και ηγετικές ομάδες. Είναι κάτοχος Master στην ψυχολογία και διδακτορικού στα ηγετικά στιλ. Έχει εκπαιδευτεί στη συστημική συμβουλευτική και διαθέτει εμπειρία πάνω από 14 χρόνια ως εισηγητής και εκπαιδευτής στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο τομέας δράσης του περιλαμβάνει υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού, διαχείριση κρίσεων, επιλογή προσωπικού και διαχείριση ποιότητας. Έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει προγράμματα οργάνωσης και εκπαίδευσης στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα.

Οφείλουμε να αναφέρουμε ότι Εναλλακτικό Δίκτυο πλαισιώνεται και ενισχύεται από μια ευρύτερη ομάδα ανθρώπων. Ιδιαίτερη αναφορά θέλουμε να κάνουμε στον φίλο Σπύρο Χιόνη (δικηγόρο) του οποίου η συμβολή υπήρξε σημαντική. Μπορείτε να μάθετε πώς ξεκίνησε η προσπάθεια εδώ.

Δείτε περισσότερα στον στόχο του δικτύου, τις συχνές ερωτήσεις ή τους κανόνες λειτουργίας.
Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο εδώ (pdf).

 
 
Συνεργασία - επιτυχία

s2Member®