Εγγραφή στο δίκτυο

   H εγγραφή στο Εναλλακτικό Δίκτυο Ανταλλαγών Free Economy προϋποθέτει την εγγραφή στον ιστότοπο της free-economy.gr. Μετά την εγγραφή σας στον ιστότοπο έχετε τις παρακάτω δυνατότητες:

Αν δεν γνωρίζετε δύο τακτικά μέλη του δικτύου που θα έμπαιναν εγγυητές για σας, υπάρχουν δύο δυνατότητας:

  1. Να επικοινωνήσετε μαζί μας και να γνωριστούμε. Αν κριθεί ότι πληρείτε κάποια κριτήρια αξιοπιστίας (κι επομένως είναι ασφαλές να σας δώσουμε το δικαίωμα πίστωσης) μπορείτε να γραφτείτε ως πρωτογενές-τακτικό μέλος με μια εγγραφή 20 € (οπότε κατατίθενται 20 “εναλλακτικά” στον λογαριασμό σας). Σε αυτή τη περίπτωση θα χρειαστεί να φτιάξετε ένα εγγυητικό κύκλο. Ξέρουμε… Όλα αυτά είναι πολύπλοκα. Αλλά είναι αναγκαία για να εξασφαλίσουμε την αξιοπιστία. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας τα εξηγήσουμε (210-67111510, 697-3205032, κ. Δημήτρης Μουρούλης).
  2. Να γραφτείτε ως αρωγό μέλος. Όπως εξηγούμε και στους κανόνες λειτουργίας η εγγραφή για τα αρωγά μέλη έχει κόστος 100 € και κατά την εγγραφή τους κατατίθενται 100 “εναλλακτικά” στον λογαριασμό τους.  Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να λάβουν υπηρεσίες 100 “εναλλακτικών”, πριν προσφέρουν οποιαδήποτε υπηρεσία. Όταν προσφέρουν τις δικές σας υπηρεσίες, θα μπορούν να λάβουν επιπλέον υπηρεσίες, ισάξιες με αυτό που προσφέρανε. (Μόλις γνωρίσετε δυο τακτικά μέλη που θα δεχτούν να μπουν εγγυητές για σας, μπορείτε να γίνετε κι εσείς δόκιμο μέλος αποκτώντας τα επιπλέον δικαιώματα).

οικονομική συμφωνίαΑν γνωρίζετε δύο τακτικά μέλη του δικτύου που θα έμπαιναν εγγυητής για σας, μπορείτε να γραφτείτε και ως δόκιμο μέλος. Η εγγραφή για τα δόκια μέλη έχει κόστος 20 € και κατά την εγγραφή τους κατατίθενται 20 “εναλλακτικά” στον λογαριασμό τους. Επιπλέον έχουν και πιστωτικό όριο 250 εναλλακτικών. Δηλαδή μπορούν να ζητήσουν συνολικά υπηρεσίες αξίας 20+250 = 270 “εναλλακτικών”, αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να προσφέρουν και τις δικές τους όταν τους ζητηθεί. Μάλιστα όσο περισσότερο αποδεικνύουν την αξιοπιστία τους προσφέροντας υπηρεσίες, αυξάνει και το πιστωτικό τους όριο. Για περισσότερα δείτε τους κανόνες λειτουργίας.

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος λοιπόν, συμπληρώστε την αίτηση που σας αντιστοιχεί και δώστε την συμπληρωμένη σε έναν εκπρόσωπό μας μαζί με φωτοτυπία της ταυτότητάς σας.

Μπορείτε να κατεβάσετε τις αιτήσεις από εδώ:

Αίτηση εγγραφής αρωγού μέλους
Αίτηση εγγραφής δόκιμου μέλους
Αίτηση εγγραφής πρωτογενούς μέλους

Μπορείτε να απευθυνθείτε για αυτό στους: κ. Δημήτρη Μουρούλη (210-6711510, 697-3205032) ή κ. Χαραλαμπία Μπολέτη (210-7213015, 694-2559399).

s2Member®