Αναζητήτηση υπηρεσιών / προϊόντων με τρία κριτήρια:

Κλείσιμο

Δημιουργία ιστοτόπων / Ανάπτυξη τεχνολογιών της πληροφορίας

Όνομα χρήστη (Username) : webgalaxy.gr

Υπηρεσία:

Δημιουργία ιστοτόπων / ιστοσελίδων

Αν θέλετε έναν ιστότοπο με σύγχρονη αισθητική και λειτουργική δομή σε προσιτή τιμή, επισκεφτείτε μας στην webgalaxy.gr. Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών με ευρύτατες γνώσεις λογισμικού, κώδικα, γραφικών, βίντεο και animation, κάτι που εξασφαλίζει σύγχρονη αισθητική, την άριστη λειτουργικότητα και την ολοκληρωμένη εμπειρία του χρήστη. Μεταξύ των δημιουργιών μας είναι και η ίδια η free-economy.gr.

Άριστη σχέση ποιότητας – τιμής

Το ότι εστιάζουμε στην ποιότητα και την αξιοπιστία σε κάθε ιστοσελίδα δεν σημαίνει ότι θα χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά. Αν ο προϋπολογισμός σας είναι μικρός, θα σας προτείνουμε τρόπους ώστε ο ιστότοπος που θα αποκτήσετε να είναι επαγγελματικός και με χαμηλό κόστος. Αν θέλετε να κάνετε μεγαλύτερη επένδυση, θα σας εξηγήσουμε αναλυτικά τι μπορείτε να αποκτήσετε.

Πληθώρα δυνατοτήτων

Προηγμένα αρχεία flash

Προηγμένα αρχεία flash

Κάνοντας κλικ στη διπλανή εικόνα θα δείτε εφαρμογές που δεν συναντά κανείς εύκολα. Αναλαμβάνουμε όποια κατηγορία ιστοτόπου χρειάζεστε, αφού σας εξηγήσουμε τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα κάθε μίας. Σας συμβουλεύουμε για τη σωστή δόμηση του περιεχομένου και την ολοκληρωμένη παρουσίαση.
Εφ’ όσον το επιθυμείτε, σας δείχνουμε πώς να ανανεώνετε μόνοι σας τον ιστοτόπό σας.

Συνεργασίες από απόσταση (εκτός Αττικής)

Παρ’ ότι βρισκόμαστε στην Αττική και είναι σίγουρα πιο λειτουργικό να υπάρχει και μια επικοινωνία από κοντά, μπορούμε να φτιάξουμε τον ιστότοπό σας ακόμη κι αν βρίσκεστε εκτός Αττικής. Η τεχνολογία προσφέρει τρόπους επικοινωνίας που παλαιότερα υπήρχαν μόνο στην φαντασία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας εξηγήσουμε πώς.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Πλάτωνος 7, Νέο Ψυχικό 15451, Αθήνα
Τηλέφωνα: 210-6711510 και 697-3205032 (κ. Δημήτρης Μουρούλης)
Ιστότοπος: webgalaxy.gr

_

 

Δεκτές διμερείς συναλλαγές:

Θα μας ενδιέφερε να δημιουργήσουμε τον ιστότοπο επιχείρησης με αντάλλαγμα τα προϊόντα της. Κατά προτίμηση αναλώσιμα / περιφερειακά ηλεκτρονικών υπολογιστών και ειδών γραφείου. Είμαστε όμως ανοικτοί και σε άλλες προτάσεις.

 

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Μαθήματα Πληροφορικής (ECDL και Σχολικά μαθήματα όπως Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον)

Ονομάζομαι Άννα Λαχανά και παραδίδω μαθήματα ECDL με ειδικές σημειώσεις και εξετάσεις προσομοίωσης αντίστοιχες των τελικών τεστ των εξεταστικών κέντρων ECDL. Επίσης αναλαμβάνω την εκπαίδευση για όλα τα σχολικά μαθήματα πληροφορικής (Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ) και κυρίως την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον. Τα μαθήματα είναι σε πολύ προσιτές τιμές. Είμαι πτυχιούχος Μηχανικός Πληροφορικής […]

Δείτε περισσότερα

Τεχνολογικά Μαθήματα – Εκπαίδευση / Επισκευές Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Φαρμάκης. Είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός ΤΕ και συνεχίζω τις σπουδές μου στο ΕΜΠ στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Είμαι κάτοχος άδειας διδασκαλίας σε φροντιστήρια Ανώτατης και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και άδειας διδασκαλίας Αγγλικής γλώσσας με εκπαίδευση στην μεθοδολογία διδασκαλίας της Αγγλικής, Βasic & Advanced Methodology of Teachers of English to Speakers […]

Δείτε περισσότερα
Επισκευές, συντηρήσεις υπολογιστών

Επισκευές, συντηρήσεις υπολογιστών

Λέγομαι Σπύρος, έχω τελειώσει Τεχνικό λύκειο στον τομέα Συντήρηση Υπολογιστικών Συστημάτων και Δικτύων. Ψάχνω λύση για κάθε πρόβλημα σε υπολογιστή ή οτιδήποτε παρεμφερές. Πληρώνομαι μόνο όταν υπάρχει εμφανές αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα
s2Member®