Αναζητήτηση υπηρεσιών / προϊόντων με τρία κριτήρια:

Κλείσιμο

Ελαιοχρωματισμοί. Βάψιμο σπατουλάρισμα τοιχογραφίες. Επιδιορθώσεις.

Υπηρεσία:

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται περισσότερα από 40 χρόνια στους ελαιοχρωματισμούς.
Αναλαμβάνουμε τεχνοτροπίες κάθε είδους.
Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού, σε ελάχιστο χρόνο με άριστα αποτελέσματα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας

Αναλαμβάνουμε
ελαιοχρωματισμόυς σε προσόψεις κτιρίων, εσωτερικούς και εξωτερικοούς χώρους, πολυκατοικίες, βίλες, εργοστάσια, γραφεία, κάγκελα, κουφώματα, μεζονέτες, ξενοδοχεία, ιδιωτικά & δημόσια έργα.

Η εταιρεία μας και μετά το πέρας των εργασιών συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες της σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει συνεχίζοντας έτσι μια πολυετή παράδοση η οποία μας έχει φέρει στις πρώτες θέσεις επιλογής σε όλες τις κατηγορίες πελατών.
Ο Μιχάλης και ο Ηλίας Φραγκάκης σαν υπεύθυνοι της εταιρείας μας μπορούν να σας εγγυηθούν ένα άριστο αποτέλεσμα εργασιών και είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν σε ότι χρειαστεί.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: ΑΘΗΝΑ - ΑΧΑΡΝΑΙ
Τηλέφωνα: 6977400034 Fax 2102440442
Ιστότοπος: www.colorsnet.gr
E mail:iliasfragkakis@hotmail.com

_

 

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Περιβαλλοντικές υπηρεσίες – εξοικονόμηση ενέργειας

Έχω πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας βοηθώντας τις επιχειρήσεις να βρουν σπατάλες ενέργειας και λύσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους. Μπορώ να σας βοηθήσω να καταλάβετε τις επιπτώσεις της επιχείρησής σας ή του σπιτιού σας στο περιβάλλον και στη συνέχεια, είτε ανεξάρτητα ή σε συνεργασία μαζί σας να επινοήσω ένα σχέδιο για τη μείωση […]

Δείτε περισσότερα
Φωτοβολταϊκά, ανεμογεννήτριες. Εγκατάσταση και συντήρηση.

Φωτοβολταϊκά, ανεμογεννήτριες. Εγκατάσταση και συντήρηση.

Ήλιος και αέρας, άφθονα στην ελληνική γη. Αυτονομηθείτε ενεργειακά. Παράγετε όσο ρεύμα χρειάζεστε με φωτοβολταϊκά και μικρές ανεμογεννήτριες. Αν έχετε και τρεχούμενα νερά (μικρό υδροηλεκτρικό) ακόμα καλύτερα. Βρίσκουμε μαζί την πιο συμφέρουσα για σας λύση και επιλέγουμε τα ποιοτικότερα υλικά και τις καλύτερες τιμές (σε ευρώ). Όσο για την εγκατάσταση, την παρακολούθηση και την συντήρηση […]

Δείτε περισσότερα

Αρχιτέκτων – Φωτογράφος

Αρχιτεκτονικές συμβουλευτικές υπηρεσίες για επαγγελματικούς χώρους, διαμερίσματα, οικίες. Επιβλέψεις επισκευών και ανακατασκευών. Καλλιτεχνικές φωτογραφίες (αρχείο εκατοντάδων ασπρόμαυρων και έγχρωμων φωτογραφιών) εκτυπωμένες σε διαστάσεις επιλογής του πελάτη και σε διάφορα μέσα (χαρτί, καμβά, πλεξιγκλάς).

Δείτε περισσότερα
s2Member®