Αναζητήτηση υπηρεσιών / προϊόντων με τρία κριτήρια:

Κλείσιμο

Ελαιοχρωματισμοί. Βάψιμο σπατουλάρισμα τοιχογραφίες. Επιδιορθώσεις.

Υπηρεσία:

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται περισσότερα από 40 χρόνια στους ελαιοχρωματισμούς.
Αναλαμβάνουμε τεχνοτροπίες κάθε είδους.
Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού, σε ελάχιστο χρόνο με άριστα αποτελέσματα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας

Αναλαμβάνουμε
ελαιοχρωματισμόυς σε προσόψεις κτιρίων, εσωτερικούς και εξωτερικοούς χώρους, πολυκατοικίες, βίλες, εργοστάσια, γραφεία, κάγκελα, κουφώματα, μεζονέτες, ξενοδοχεία, ιδιωτικά & δημόσια έργα.

Η εταιρεία μας και μετά το πέρας των εργασιών συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες της σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει συνεχίζοντας έτσι μια πολυετή παράδοση η οποία μας έχει φέρει στις πρώτες θέσεις επιλογής σε όλες τις κατηγορίες πελατών.
Ο Μιχάλης και ο Ηλίας Φραγκάκης σαν υπεύθυνοι της εταιρείας μας μπορούν να σας εγγυηθούν ένα άριστο αποτέλεσμα εργασιών και είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν σε ότι χρειαστεί.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: ΑΘΗΝΑ - ΑΧΑΡΝΑΙ
Τηλέφωνα: 6977400034 Fax 2102440442
Ιστότοπος: www.colorsnet.gr
E mail:iliasfragkakis@hotmail.com

_

 

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Ελαιοχρωματισμοί

Εχουμε εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στους ελαιοχρωματισμούς όλων των ειδών κτιριακών εγκαταστάσεων και κατοικιών. Αναλαμβάνουμε τεχνοτροπίες κάθε είδους, ανάλογα με τα γούστα και τις ανάγκες του χώρου σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού, σε ελάχιστο χρόνο με άριστα αποτελέσματα και στις […]

Δείτε περισσότερα
Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγος

Ονομάζομαι Καζιάνης Γεώργιος. Ασχολούμαι με ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, επισκευές και συντηρήσεις οικίας και βιομηχανίας. Έργα με τα οποία έχω ασχοληθεί: Ελληνικά διυλιστήρια Ασπροπύργου και Σίνδου, Αττικό μετρό, Αττική οδός, κατασκευές νοσοκομειακών μονάδων σε όλη την Ελλάδα, εγκαταστάσεις αυτοματισμών και ups στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Εργάζομαι σαν ηλεκτρολόγος από το 1970 και έχω μεγάλη εμπειρία σε οτιδήποτε έχει […]

Δείτε περισσότερα
Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγος

Λέγομαι Γιώργος Τζουγανάκης και έχω σπουδάσει ηλεκτρολόγος εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων στο δημόσιο Ι.Ε.Κ. Αχαρνών. Θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε!

Δείτε περισσότερα
s2Member®