Αναζητήτηση υπηρεσιών / προϊόντων με τρία κριτήρια:

Κλείσιμο

Ελαιοχρωματισμοί. Βάψιμο σπατουλάρισμα τοιχογραφίες. Επιδιορθώσεις.

Υπηρεσία:

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται περισσότερα από 40 χρόνια στους ελαιοχρωματισμούς.
Αναλαμβάνουμε τεχνοτροπίες κάθε είδους.
Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού, σε ελάχιστο χρόνο με άριστα αποτελέσματα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας

Αναλαμβάνουμε
ελαιοχρωματισμόυς σε προσόψεις κτιρίων, εσωτερικούς και εξωτερικοούς χώρους, πολυκατοικίες, βίλες, εργοστάσια, γραφεία, κάγκελα, κουφώματα, μεζονέτες, ξενοδοχεία, ιδιωτικά & δημόσια έργα.

Η εταιρεία μας και μετά το πέρας των εργασιών συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες της σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει συνεχίζοντας έτσι μια πολυετή παράδοση η οποία μας έχει φέρει στις πρώτες θέσεις επιλογής σε όλες τις κατηγορίες πελατών.
Ο Μιχάλης και ο Ηλίας Φραγκάκης σαν υπεύθυνοι της εταιρείας μας μπορούν να σας εγγυηθούν ένα άριστο αποτέλεσμα εργασιών και είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν σε ότι χρειαστεί.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: ΑΘΗΝΑ - ΑΧΑΡΝΑΙ
Τηλέφωνα: 6977400034 Fax 2102440442
Ιστότοπος: www.colorsnet.gr
E mail:iliasfragkakis@hotmail.com

_

 

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγος

Λέγομαι Γιώργος Τζουγανάκης και έχω σπουδάσει ηλεκτρολόγος εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων στο δημόσιο Ι.Ε.Κ. Αχαρνών. Θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε!

Δείτε περισσότερα

Οικοδομικές εργασίες

Με λένε Γιάννη και δουλέυω από το 1999 σε οικοδομικές εργασίες: Πλακάκια, ξύλινα πατώματα, γυψοσανίδες, θερμομόνωση, βάψιμο, και μετακομήσεις. Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δέχομαι το 50% της αμοιβής μου σε εναλλακτικά και το 50% σε ευρώ. Θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε.

Δείτε περισσότερα
Φωτοβολταϊκά, ανεμογεννήτριες. Εγκατάσταση και συντήρηση.

Φωτοβολταϊκά, ανεμογεννήτριες. Εγκατάσταση και συντήρηση.

Ήλιος και αέρας, άφθονα στην ελληνική γη. Αυτονομηθείτε ενεργειακά. Παράγετε όσο ρεύμα χρειάζεστε με φωτοβολταϊκά και μικρές ανεμογεννήτριες. Αν έχετε και τρεχούμενα νερά (μικρό υδροηλεκτρικό) ακόμα καλύτερα. Βρίσκουμε μαζί την πιο συμφέρουσα για σας λύση και επιλέγουμε τα ποιοτικότερα υλικά και τις καλύτερες τιμές (σε ευρώ). Όσο για την εγκατάσταση, την παρακολούθηση και την συντήρηση […]

Δείτε περισσότερα
s2Member®