Αναζητήτηση υπηρεσιών / προϊόντων με τρία κριτήρια:

Κλείσιμο

Ηλεκτρολόγος

Υπηρεσία:

Γιώργος Καζιάνης

Γιώργος Καζιάνης

Ονομάζομαι Καζιάνης Γεώργιος. Ασχολούμαι με ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, επισκευές και συντηρήσεις οικίας και βιομηχανίας. Έργα με τα οποία έχω ασχοληθεί: Ελληνικά διυλιστήρια Ασπροπύργου και Σίνδου, Αττικό μετρό, Αττική οδός, κατασκευές νοσοκομειακών μονάδων σε όλη την Ελλάδα, εγκαταστάσεις αυτοματισμών και ups στο Ελευθέριος Βενιζέλος. ΗλεκτρολογικάΕργάζομαι σαν ηλεκτρολόγος από το 1970 και έχω μεγάλη εμπειρία σε οτιδήποτε έχει σχέση με ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.
Θα χαρώ να συνεργαστούμε και να σας βοηθήσω σε οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από τον Οκτώβριο του 2013, η ΗΛΕΚΤΡΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ συνεργάζεται μόνιμα και με ελαιοχρωματιστή. Μην σκεφτείτε πώς θα διορθώσετε τα μερεμέτια μετά από μια επισκευή / μετατροπή της εγκατάστασής σας. Εμείς το αναλαμβάνουμε. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση.

Δείτε το ρεποράζ για το δίκτυό μας στο οποίο συμμετείχα:

ΗλεκτρολογικάΗλεκτρολογικάΗλεκτρολογικά

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Χρυσουπόλεως 13, Βύρωνας 162 31
Τηλέφωνα: 6977135931 Σταθερό: 2121044705
E mail:gks.sirios.am@windowslive.com

_

 

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Οικοδομικές εργασίες

Με λένε Γιάννη και δουλέυω από το 1999 σε οικοδομικές εργασίες: Πλακάκια, ξύλινα πατώματα, γυψοσανίδες, θερμομόνωση, βάψιμο, και μετακομήσεις. Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δέχομαι το 50% της αμοιβής μου σε εναλλακτικά και το 50% σε ευρώ. Θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε.

Δείτε περισσότερα

Αρχιτέκτων – Φωτογράφος

Αρχιτεκτονικές συμβουλευτικές υπηρεσίες για επαγγελματικούς χώρους, διαμερίσματα, οικίες. Επιβλέψεις επισκευών και ανακατασκευών. Καλλιτεχνικές φωτογραφίες (αρχείο εκατοντάδων ασπρόμαυρων και έγχρωμων φωτογραφιών) εκτυπωμένες σε διαστάσεις επιλογής του πελάτη και σε διάφορα μέσα (χαρτί, καμβά, πλεξιγκλάς).

Δείτε περισσότερα

Ελαιοχρωματισμοί

Εχουμε εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στους ελαιοχρωματισμούς όλων των ειδών κτιριακών εγκαταστάσεων και κατοικιών. Αναλαμβάνουμε τεχνοτροπίες κάθε είδους, ανάλογα με τα γούστα και τις ανάγκες του χώρου σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού, σε ελάχιστο χρόνο με άριστα αποτελέσματα και στις […]

Δείτε περισσότερα
s2Member®