Αναζητήτηση υπηρεσιών / προϊόντων με τρία κριτήρια:

Κλείσιμο

Πρακτική συμπλήρωση του εισοδήματός σας.-Σεμινάρια κατάρτησης πάνω στη δικτυακή πώληση.

Όνομα χρήστη (Username) : alexnikol
Αποδεκτοί τρόποι συναλλαγής:

Υπηρεσία:

Αλέξανδρος .Ν. Νικολόπουλος
Εργάζομαι στο χώρο των πωλήσεων από το 1991 εώς σήμερα έχοντας διατελέσει 14 χρόνια στέλεχος πωλήσεων στη L’OREAL HELLAS και 2 χρόνια στην COLOMER GROUP(REVLON HELLAS).Ασχολούμαι με το δικτυακό marketing και πωλήσεις multi level marketing.
Μπορώ να σας βοηθήσω να συμπληρώσετε το μηνιαίο εισόδημά σας κερδίζοντας περί τα 600 ευρώ και άνω,ανάλογα με τις δυνατότητές σας.Σας παρέχω την απαιτούμενη κατάρτιση και συμβουλές πάνω στους τρόπους να τα καταφέρετε με απλή μεθοδολογία.Μία ενασχόληση αρκετά βοηθητική οικονομικά ειδικά στη σύγχρονη εποχή που διανύουμε.
-Παρακαλώ επικοινωνήστε πρώτα με μήνυμα στο κινητό ή στο e-mail μου και θα επικοινωνήσω εγώ μαζί σας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 89,Βοτανικός(στάση μετρό κεραμεικός)
Τηλέφωνα: 6937125777
E mail:alexandrosnnikolopoulos@hotmail.gr

_

 

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Περιβαλλοντικές υπηρεσίες – εξοικονόμηση ενέργειας

Έχω πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας βοηθώντας τις επιχειρήσεις να βρουν σπατάλες ενέργειας και λύσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους. Μπορώ να σας βοηθήσω να καταλάβετε τις επιπτώσεις της επιχείρησής σας ή του σπιτιού σας στο περιβάλλον και στη συνέχεια, είτε ανεξάρτητα ή σε συνεργασία μαζί σας να επινοήσω ένα σχέδιο για τη μείωση […]

Δείτε περισσότερα

Κομμώτρια

Λέγομαι Αναστασία Γρύλλη και εργάζομαι ως κομμώτρια από το 2000. Έχω εργαστεί σε κάθε ηλικία και στυλ και των δύο φύλων. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια κομωτικής στη Βαρκελώνη με τη Revlon Professional με κύριο θέμα πρωτοποριακά κουρέματα και styling. θα χαρώ να συνεγαστούμε.

Δείτε περισσότερα
Καλλιτεχνικά / Δουλειές γραφείου

Καλλιτεχνικά / Δουλειές γραφείου

Ονομάζομαι Φώτης Δημητρακάκης. Έχω σπουδάσει Σκηνοθεσία και Γραφικές τέχνες. Έχω εργαστεί σε τυπογραφεία και κινηματογραφική εταιρία διανομής. Οι δουλειές που θα μπορώ να αναλάβω έχουν μεγάλο εύρος (από δακτυλογραφήσεις και επιμέλεια κειμένων μέχρι δημόσιες σχέσεις). Αν πιστεύετε ότι μπορώ να σας εξυπηρετήσω, επικοινωνήστε μαζί μου.

Δείτε περισσότερα
s2Member®