Αναζητήτηση υπηρεσιών / προϊόντων με τρία κριτήρια:

Κλείσιμο

Τεχνολογικά Μαθήματα – Εκπαίδευση / Επισκευές Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Υπηρεσία:

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Φαρμάκης. Είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός ΤΕ και συνεχίζω τις σπουδές μου στο ΕΜΠ στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

Είμαι κάτοχος άδειας διδασκαλίας σε φροντιστήρια Ανώτατης και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και άδειας διδασκαλίας Αγγλικής γλώσσας με εκπαίδευση στην μεθοδολογία διδασκαλίας της Αγγλικής, Βasic & Advanced Methodology of Teachers of English to Speakers of Other Languages (TESOL).

Μαθήματα ΕΠΑΛ:
Ηλεκτροτεχνία ΙΙ, Ηλεκτρικές Μηχανές, Δίκτυα Υπολογιστών ΙΙ, Δομημένος Προγραμματισμός, Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες, Συστήματα Ψηφιακών Ηλεκτρονικών, Στοιχεία Μηχανών, Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, Εγκαταστάσεις Κλιματισμού, Εγκαταστάσεις Ψύξης.

Εκπαίδευση /Επισκευές Ηλ. Υπλογιστών:
- Μαθήματα χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
- Αντιμετώπιση βλαβών Υπολογιστών (σε Software και Hardware).
- Διδασκαλία Αγγλικής γλώσσας σε θέματα Υπολογιστών, Internet (αλλά και γενικότερα), σε παιδιά και ενήλικες.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: ΙΛΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνα: 210-2624486 και 695-1853202
E mail:kfarmak@gmail.com

_

 

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Μαθήματα Πληροφορικής (ECDL και Σχολικά μαθήματα όπως Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον)

Ονομάζομαι Άννα Λαχανά και παραδίδω μαθήματα ECDL με ειδικές σημειώσεις και εξετάσεις προσομοίωσης αντίστοιχες των τελικών τεστ των εξεταστικών κέντρων ECDL. Επίσης αναλαμβάνω την εκπαίδευση για όλα τα σχολικά μαθήματα πληροφορικής (Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ) και κυρίως την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον. Τα μαθήματα είναι σε πολύ προσιτές τιμές. Είμαι πτυχιούχος Μηχανικός Πληροφορικής […]

Δείτε περισσότερα
Συμβουλευτικες υπηρεσιες δημιουργίας εφαρμογών και ιστοσελίδων

Συμβουλευτικες υπηρεσιες δημιουργίας εφαρμογών και ιστοσελίδων

Από την καλή ιδέα μέχρι την υλοποίηση της υπάρχει ένα τραχύ μονοπάτι. Ο δρόμος καλύπτεται με αρκετή τεχνογνωσία, και καλές οδηγίες. Αν θέλετε να πάτε την ιδέα σας από τον κόσμο του ιδεατού, στην πραγματικότητα, σας καλούμε για μια συνάντηση, ώστε να δούμε αν είναι εφικτό, και πώς έχει να γίνει. Δείτε περισσότερα στο www.dotbydot.gr

Δείτε περισσότερα
Επισκευές, συντηρήσεις υπολογιστών

Επισκευές, συντηρήσεις υπολογιστών

Λέγομαι Σπύρος, έχω τελειώσει Τεχνικό λύκειο στον τομέα Συντήρηση Υπολογιστικών Συστημάτων και Δικτύων. Ψάχνω λύση για κάθε πρόβλημα σε υπολογιστή ή οτιδήποτε παρεμφερές. Πληρώνομαι μόνο όταν υπάρχει εμφανές αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα
s2Member®