Αναζητήτηση υπηρεσιών / προϊόντων με τρία κριτήρια:

Κλείσιμο

Υπηρεσίες Έντυπης Επικοινωνίας

Υπηρεσία:

Εκτυπώσεις Λυχνία

Οι εγκαταστάσεις μας

• H Λυχνία αποτελεί μια υπερσύγχρονη μονάδα καθετοποιημένης παραγωγής που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη έντυπης επικοινωνίας.

• Έτοιμη να σας προσφέρει ιδέες, ποιοτικές υπηρεσίες και λύσεις σε όλα τα στάδια σχεδιασμού και παραγωγής εκτυπώσεων. Λύσεις που ξεκινούν από τον σχεδιασμό μιας επαγγελματικής κάρτας, του λογοτύπου ή του εντύπου σας και καταλήγουν στην πιο απαιτητική εκτύπωση και βιβλιοδεσία.

Εκτυπώσεις Λυχνία

Ποιοι είμαστε

• Για μας αποτελεί δέσμευση να ανταποκρινόμαστε πάντα στις ανάγκες σας με ανταγωνιστικές τιμές , έχοντας πάντα ως γνώμονα το να μπορούμε να προσφέρουμε την προστιθέμενη αξία που απαιτείται, ειδικά σήμερα, στην έντυπη επικοινωνία σας. Μας ενδιαφέρει να σας υποστηρίζουμε όπου μας χρειάζεστε και να χτίζουμε μαζί μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης!

Ευχαρίστως θα σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με “εναλλακτικά”! Απλά σημειώνουμε ότι, επειδή οφείλουμε να κόβουμε παραστατικά, το ποσό της πληρωμής που αντιστοιχεί στο ΦΠΑ θα πληρώνεται σε €.

Γνωρίστε μας καλύτερα στο www.lyhnia.com.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Ανδραβίδας 7 Αθήνα 136 71
Τηλέφωνα: 210-3410436 (κ. Θανάσης Βγόντζας)
Ιστότοπος: www.lyhnia.com

_

 

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Εκδόσεις Εν πλω

Οι εκδόσεις εν πλω είναι ένα ταξίδι στο πέλαγος των κειμένων, των ιδεών, του λόγου. Προσπάθειά μας, όνειρο και επιδίωξη είναι η ανάδειξη αξιόλογων κειμένων και η πρόκληση μιας ουσιαστικής πνευματικής ζύμωσης πάνω σε θέματα πανανθρώπινα και οικουμενικά. Ταυτότητα: Οι εκδόσεις εν πλω λειτουργούν με μια φιλοσοφία ευελιξίας και προσαρμογής στις δύσκολες απαιτήσεις του σημερινού […]

Δείτε περισσότερα

Μετάφραση και δημιουργία κειμένου

Οι λέξεις έχουν για μένα σημασία. Κάτι λιγότερο, κάτι περισσότερο και όλα αλλάζουν. Ονομάζομαι Αγγελική Τζαβάρα και μεταφράζω από τα Αγγλικά στα Ελληνικά από το 2008. Προέρχομαι από τον χώρο των θετικών επιστημών. Στη συνέχεια παρακολούθησα σειρά σεμιναρίων μετάφρασης στη σχολή Meta|φραση. Έχω καταπιαστεί με βιβλία στο χώρο των οικονομικών, των φυσικών επιστημών και της […]

Δείτε περισσότερα
s2Member®