Αναζητήτηση υπηρεσιών / προϊόντων με τρία κριτήρια:

Κλείσιμο

Ψυχαγωγία, διασκέδαση, καλλιτεχνική έκφραση, αθλητική δραστηριότητα και εικαστική αγωγή των παιδιών

Υπηρεσία:

Το καλλιτεχνικό εργαστήρι HELLOKIDS από φέτος (2012-2013) με τις εκδόσεις ΕΝ ΠΛΩ στη ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ και τις αθλητικές εγκαταστάσεις PALLINI TENNIS PARK, προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση για την ψυχαγωγία, διασκέδαση, καλλιτεχνική έκφραση, αθλητική δραστηριότητα και εικαστική αγωγή των παιδιών.

Τα 11 χρόνια της εμπειρίας μας στο χώρο της εκπαίδευσης και της ψυχαγωγίας το παιδιού, τα καινούργια εκπαιδευτικά μας προγράμματα, οι έμπειροι παιδαγωγοί μας και ο ευρύς κύκλος των συνεργατών μας εγγυώνται παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε τιμές προσαρμοσμένες στις ανάγκες της δύσκολης εποχής.
Όλα μας τα προγράμματα κατόπιν συνεννοήσεως γίνονται και στον δικό σας σχολικό χώρο.

Εκδόσεις εν πλώ

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 49, Αθήνα 105 60, Ελλάδα
Τηλέφωνα: 2106828809
Ιστότοπος: hellokids.gr

_

 

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ…

Παράξενες Ιστορίες, Μύθοι και Θρύλοι από όλο τον Κόσμο… Αφήγηση Παραμυθιών στο Χώρο σας, για Μικρούς και Μεγάλους… Χρίστος Η.

Δείτε περισσότερα

Οργάνωση εκδηλώσεων Catering / Τροφοδοσίες

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εκδήλωση σε συνεργαζόμενους χώρους ή στο δικό σας. Από ένα απλό party έως τη δεξίωση του γάμου σας.

Δείτε περισσότερα
Studios Πάτμος

Studios Πάτμος

Ενοικίαση πλήρως επιπλωμένων studio στη Σκάλα ΠΑΤΜΟΥ. 50 μέτρα από το λιμάνι. Τα Studios ΦΑΝΟΣ βρίσκονται σε ένα ήσυχο σημείο της Σκάλας, μόλις 50μ από το λιμάνι. Λόγω της κοντινής τους απόστασης από το λιμάνι αποτελούν μία ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ήσυχο περιβάλλον αλλά επιθυμούν συνάμα να βρίσκονται και κοντά στην “κίνηση” του νησιού. […]

Δείτε περισσότερα
s2Member®