Αναζητήτηση υπηρεσιών / προϊόντων με τρία κριτήρια:

Κλείσιμο

Studios Πάτμος

Όνομα χρήστη (Username) : alexnikol

Υπηρεσία:

Ενοικίαση πλήρως επιπλωμένων studio στη Σκάλα ΠΑΤΜΟΥ. 50 μέτρα από το λιμάνι.

Τα Studios ΦΑΝΟΣ βρίσκονται σε ένα ήσυχο σημείο της Σκάλας, μόλις 50μ από το λιμάνι. Λόγω της κοντινής τους απόστασης από το λιμάνι αποτελούν μία ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ήσυχο περιβάλλον αλλά επιθυμούν συνάμα να βρίσκονται και κοντά στην “κίνηση” του νησιού. Επιπρόσθετα, τα τουριστικά καραβάκια που αναχωρούν ημερησίως για τα γειτονικά νησάκια (Λειψοί, Αρκοί, Μαράθι, κλπ) αναχωρούν από το σημείο εκείνο του λιμανιού.

Δείτε περισσότερα στο patmosfanos.gr

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Σκάλα ΠΑΤΜΟΥ
Τηλέφωνα: 6937125777
Ιστότοπος: patmosfanos.gr
E mail:alexandrosnnikolopoulos@hotmail.gr

_

 

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Οργάνωση εκδηλώσεων Catering / Τροφοδοσίες

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εκδήλωση σε συνεργαζόμενους χώρους ή στο δικό σας. Από ένα απλό party έως τη δεξίωση του γάμου σας.

Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ…

Παράξενες Ιστορίες, Μύθοι και Θρύλοι από όλο τον Κόσμο… Αφήγηση Παραμυθιών στο Χώρο σας, για Μικρούς και Μεγάλους… Χρίστος Η.

Δείτε περισσότερα

Ψυχαγωγία, διασκέδαση, καλλιτεχνική έκφραση, αθλητική δραστηριότητα και εικαστική αγωγή των παιδιών

Το καλλιτεχνικό εργαστήρι HELLOKIDS από φέτος (2012-2013) με τις εκδόσεις ΕΝ ΠΛΩ στη ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ και τις αθλητικές εγκαταστάσεις PALLINI TENNIS PARK, προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση για την ψυχαγωγία, διασκέδαση, καλλιτεχνική έκφραση, αθλητική δραστηριότητα και εικαστική αγωγή των παιδιών. Τα 11 χρόνια της εμπειρίας μας στο χώρο της εκπαίδευσης και της ψυχαγωγίας το παιδιού, […]

Δείτε περισσότερα
s2Member®